Pariază pe primul meci al sezonului din Franța Ligue 1 și ești recompensat cu rotiri gratuite în Starburst!

În această seară va începe o nouă ediție de campionat în Franța Liga 1 iar prima partidă se anunță a fi foarte interesantă, Lille primind vizita campioanei PSG.

La un astfel de meci era normal ca Sportingbet (deschide cont acum) să vină și cu o promoție pe măsură. Pariază pe opțiunea Scor corect înainte de începutul partidei și vei primi garantat șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino indiferent de suma mizată sau de rezultatul pariului. Rotirile vor fi acordate sâmbătă la ora 13:00 în cadrul jocului Starburst. Regulamentul promoției poate fi accesat AICI.

Ultima partidă dintre cele două formații a avut loc în luna aprilie a acestui an, atunci când parizienii au dat de pământ cu adversarii lor. La finalul meciului tabela de marcaj arăta un scor neverosimil de 6:1. Dacă prin absurd un astfel de rezultat s-ar repeta, atunci ai da o lovitură destul de mare la pariuri deoarece cota oferită este de 151!

lille-psg.png

La această partidă, ca și la celelalte din Franța Liga 1 sau din alte campionate europene, Sportingbet.ro oferă o gamă foarte largă de pariuri (peste 100 de opțiuni la fiecare meci). Plus că poți plasa și pariuri de lungă durată pe câștigătoarea campionatului, pe echipele care vor termina în top3 dar și pe cele care vor retrograda.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi