Pariază pe o super cotă de 13.00 pentru calificarea Barcelonei

FC Barcelona joacă în deplasare cu AS Roma pe 10 aprilie (ora 21:45), în returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. S-au mai văzut minuni în fotbal, dar nici măcar italienii nu speră sincer să întoarcă scorul de 1-4 din prima manșă. Catalanii trec printr-o perioadă excelentă și obținerea calificării va fi o simplă formalitate. Bookmakerii sunt de aceeași părere, oferind o cotă infimă ca FC Barcelona să meargă în semifinalele competiției. În mod firesc, nici nu se merită să iei în considerare un asemenea pariu, dar această casă de pariuri online are o promoție de top, oferind cota 13.00 pentru calificarea „roș-albaștrilor” în locul celei normale de 1.005. Ca să beneficiezi de ea, trebuie doar să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui FC Barcelona la o cotă mărită de 13.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNBZ” 
  3. Plasează un pariu pe calificarea lui FC Barcelona după meciul cu AS Roma de marți, 10 aprilie 2018, ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona se califică, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar catalanii merg în semifinale. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 60RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 60RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Să se califice”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 13.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe calificarea lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui FC Barcelona la o cotă mărită de 13.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi