Pariază pe o mega cotă de 50.00 pe victoria lui FCSB la Craiova

FCSB este obligată să câștige meciul jucat în deplasare contra lui CS U Craiova (14 mai, ora 20:45) dacă vrea să rămână în cărți pentru câștigarea titlului de campioană. Fotbaliștii antrenați de Nicolae Dică au fost scuturați bine de patron după eșecul de la Iași și ar trebui să joace cu determinare maximă pe „Ion Oblemenco”, pentru a dovedi, printre altele, că își merită salariile de sute de mii de euro. Statistica indică o favorită certă: FCSB. „Roș-albaștrii” au câștigat ultimele patru confruntări directe jucate pe terenului lui CS U. Această casă de pariuri online are o promoție spectaculoasă, prin care oferă o cotă de 50.00 pentru un pariu pe victoria oaspeților, în locul celei normale de 1.75. Tot ce trebuie să faci ca să beneficiezi de ea este să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o mega cotă de 50.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDF” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui FCSB contra lui CS U Craiova în meciul de luni, 14 mai 2018, ora 20:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB învinge, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria vicecampioanei României, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 245 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 245 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „1X2”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 50.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FCSB și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o mega cotă de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!