Pariază pe o cotă mărită de 7.00 că FCSB o bate pe Astra

FCSB o întâlnește pe Astra Giurgiu în ultima rundă a play-off-ului Ligii I, pe 20 mai, de la ora 20:45. În mod normal, echipa antrenată de Nicolae Dică nu se poate împiedica în acest meci, mai ales după ce am văzut în etapa trecută, când giurgiuvenii au fost la pământ în fața lui CFR Cluj. Cota reală pentru victoria gazdelor este destul de mică, dar poți câștiga mulți bani dacă profiți de promoția acestei case de pariuri online, care oferă o cotă mărită de 7.00 pentru cel mai firesc pariu pe această confruntare. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de cota specială este să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 7.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDO” 
  3. Plasează un pariu simplu pe victoria lui FCSB contra Astrei în meciul de duminică, 20 mai, ora 20:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe victoria „roș-albaștrilor”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 300 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 300 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single.
  • Pariul tău trebuie să fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 7.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria FCSB și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 7.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!