Pariază pe o cotă de 50.00 pe minim trei goluri în CFR Cluj vs FCSB

Derby-ul etapei a 8-a din Liga I se joacă la Cluj. Pe 16 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul din Gruia se confruntă campioana CFR Cluj cu vicecampioana FCSB. Oaspeții au cel mai bun atac din primul eșalon, cu 18 goluri marcate în 7 meciuri, dar și o defensivă destul de vulnerabilă, care a fost învinsă de 8 ori până acum. Sunt premise pentru o partidă cu goluri multe, iar tu poți paria pe selecția „peste 2.5 goluri” la o cotă mărită de 50.00, singura condiție fiind să îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Pariază pe goluri în CFR Cluj vs FCSB la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste 2.5 goluri” în meciul CFR Cluj vs FCSB, de duminică, 16 septembrie, ora 21:00. (miză maximă 20RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 20RON pe selecția „peste 2.5 goluri”, la o cotă reală de 2.60. Dacă pariul este câștigător, primești 52 RON cash și alți 148RON (20 x 10.00 - 52) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 20RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe goluri în CFR Cluj vs FCSB la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!