Pariază pe o cotă de 16.00 că FC Barcelona o bate pe Valencia

Avem derby în LaLiga pe 14 aprilie, de la ora 17:15. Liderul FC Barcelona primește vizita ocupantei locului al 3-lea, Valencia. Este primul meci al catalanilor după eliminarea incredibilă din Liga Campionilor. Ne așteptăm ca echipa gazdă să lupte cu determinare maximă pentru o victorie care să mai spele din rușine. Bookmakerii sprijină această ipoteză, fixând cota 1.25 pentru un succes al „Barcei”. O casă de pariuri online oferă, însă, o cotă mărită de 16.00 pentru un pariu câștigător pe semnul „1”. Ca să beneficiezi de promoție, tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 16.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNCC” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui FC Barcelona contra Valenciei în meciul de sâmbătă, 14 aprilie 2018, ora 17:15.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FC Barcelona câștigă, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat pe 5RON, iar gazdele câștigă. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 75RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 75RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Rezultat final”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 16.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 5RON.  
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 16.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi