Pariază pe o cotă de 10.00 că „tricolorii” marchează în Serbia

Naționala antrenată de Cosmin Contra a remizat în primul meci din Liga Națiunilor (0-0 acasă, cu Muntenegru). Urmează confruntarea din Serbia, pe 10 septembrie, de la ora 21:45, în care România va încerca să câștige cele trei puncte. Contra este adeptul unui joc pe atac, astfel că următoarea ofertă este foarte interesantă: poți paria la o cotă de 10.00 pe un gol înscris de ai noștri în meciul de la Belgrad. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ea este să îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Pariază pe gol marcat România la o cotă mărită de 10.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 10.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe gol marcat România în meciul cu Serbia din Liga Națiunilor, de luni, 10 septembrie, ora 21:45. (miză maximă 20RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 20RON pe selecția „echipa 2 marchează un gol”, la o cotă reală de 1.90. Dacă pariul este câștigător, primești 38 RON cash și alți 162RON (20 x 10.00 - 38) sub formă de FreeBet. 

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 20RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe gol marcat România la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!