Pariază pe o cotă de 10.00 că FCSB o bate pe CS U Craiova

FCSB nu poate depune armele, în ciuda înfrângerii șocante de la Iași. Echipa antrenată de Nicolae Dică trebuie să câștige meciul de la Craiova, de pe 14 mai (ora 20:45), și să spere că CFR Cluj va face un pas greșit până la finalul sezonului. Tradiția meciurilor directe cu oltenii îi avantajează pe „roș-albaștri”, FCSB preferând adversari ofensivi așa cum este CS U Craiova. Această casă de pariuri online are o promoție specială pentru super meciul de pe „Ion Oblemenco”, oferind cota 10.00 pentru un pariu pe victoria oaspeților. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ea este să îți deschizi cont acum prin intermediul link-urilor din acest articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 10.00!

Cum pot beneficia de cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul promoțional „ZFBNDG” 
  3. Plasează un pariu pe victoria lui FCSB contra lui CS U Craiova în meciul de luni, 14 mai 2018, ora 20:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă FCSB se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe semnul „2”, iar „roș-albaștrii” câștigă. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 450 RON ca fonduri suplimentare. Trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 450 RON pe cote de 1.20+ înainte să poți solicita o retragere.

Ce trebuie să mai știu despre promoție?

  • Pariul trebuie să fie single pre-meci.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „1X2”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
  • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei promoționale de 10.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FCSB și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
  • Doar clienții noi pot beneficia de pe urma ofertei! Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online, atunci nu vei putea paria pe cota mărită.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!