Pariază pe meciurile din Europa League la Sportingbet și beneficiezi cu câștiguri de până la 35% mai mari la pariurile multiple!

Astăzi, 6 august 2015, se joacă manșa secundă a turului al treilea preliminar din Europa League astfel încât vei avea cu siguranță pe ce să pariezi. Au loc nu mai puțin de 29 de meciuri în această competiție, iar în două din acestea sunt implicate echipe românești: Astra vs West Ham și St. Etienne vs ASA Târgu Mureș  

În caz că nu știi unde să pariezi eu îți recomand Sportingbet (deschide cont acum). Îți dau și câteva motive:

  • La fiecare partidă ai o oferă diverisificată (în jur de 100 de opțiuni de pariere) atât pre-meci cât și live, 
  • Cotele oferite sunt destul de bune.
  • Chiar dacă nu ești acasă, poți paria direct de pe smartphone sau tabletă. Chiar și pariurile live sunt disponibile integral de pe orice dispozitiv mobil
  • Primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON.
  • Dacă ai pus zilele trecute un bilet pentru Predictorul Fotbalului, acum poți vedea dacă reușești să câștigi marele premiu de 45,000RON sau unul din premiile secundare!
  • Dacă pariezi minim 2 RON pe scorul corect al meciului Astra vs West Ham, vei primi șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst.
  • Pariurile tale multiple îți vor aduce câștiguri cu până la 35% mai mari ca de obicei datorită promoției Bonusul acumulator.

Ținând cont că astăzi avem foarte multe meciuri în Europa League, mă voi axa mai mult pe promoția "Bonusul acumulator". Pentru a lua bonusul maxim de 35%, eu am creat un bilet cu opt meciuri, așa cum se poate vedea mai jos:

bilet-el.png

Miza biletului meu este de 10 RON, cota lui este de 48.36 iar câștigul potențial este de 483,60. Deoarece am opt meciuri pe acest bilet mă calific pentru un bonus de 35% din profit. Acesta este de 473,6RON, deci bonusul va fi de 165.76RON. Astfel câștigul meu real va fi de 649,36RON, în loc de 483,6RON.

Diferența este destul de mare, astfel încât ar fi păcat să ratezi o astfel de promoție. Chiar dacă reușești să găsești un bookmaker care să ofere cote mai mari la unul sau mai multe meciuri, tot nu vei putea câștiga la fel de mult.

Pariază și tu acum pe meciurile din Europa League și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi