Pariază pe Meciul zilei dintre Zalgiris și Malmö și poți câștiga până la 2500RON!

"Meciul zilei" este o promoție prin care Sportingbet (deschide cont acum) oferă zilnic câte șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă în ziua respectivă plasezi un pariu pe scorul corect al partidei alese de către agenție. Poți paria orice sumă dorești (minimul este de numai 2 lei) dar poți câștiga sume destul de mari de bani dacă prinzi câteva mâini norocoase. De fapt câștigul maxim pe care îl poți avea dintr-o singură învârtire este de 50,000 de fise. În cadrul acestei promoții o fisă valorează 0,05RON, ceea ce înseamnă un câștig maxim de 2,500RON! 

zalgiris-malmo.png

Pentru astăzi a fost ales Zalgiris vs Malmö, meci contând pentru manșa retur a turului al doilea preliminar din Liga Campionilor. Partida are loc la ora 21:10 și pornește de la scorul de 0:0 deoarece jocul de miercurea trecută nu ne-a oferit nici un gol. Repetarea acestui scor și ajungerea în prelungiri are o cotă de 7.50 deși cel mai probabil scor din perspectiva bookmakerilor este acela de 1:0 în favoarea oaspeților.

Pe site-ul Pariurix poți citi avancronica acestui meci în care unul din colegii mei ți-a oferit trei ponturi dintre care unul este chiar pe opțiunea Scor Corect.

La fiecare partidă din Liga Campionilor te așteaptă peste 100 de opțiuni de pariere iar la pariurile multiple vei beneficia de câștiguri cu până la 35% mai mari decât de obicei datorită promoției "Bonusul acumulator"!

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi