Pariază pe Meciul zilei dintre TNS și B36 Torshavn și poți câștiga până la 2.500 RON!

Sportingbet (deschide cont acum) a decis ca marți 7 iulie 2015 "Meciul zilei" să fie partida dintre TNS și B36 Torshavn. Dacă pui un pariu single pe opțiuna Scor Corect înainte de fluierul de start vei primi șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst. Miza minimă este de 2 RON iar rotirile sunt creditate miercuri după ora 13:00 chiar dacă pariul este pierzător.

Vezi aici pronosticul recomandat de "TheSuns" pentru Meciul zilei: TNS vs B36 Torshavn

meciul-zilei-1.png

O rotire valorează 0,50RON (10 linii X 0,05RON) dar ea îți poate aduce câștiguri de până la 2.500 RON (50,000 de fise) dacă norocul îți surâde cu adevărat. Zilnic poți primi câte șapte rotiri gratuite dacă pariezi pe meciul ales pentru ziua respectivă. Bineînțeles că de multe ori nu vei câștiga mai nimic dar mai devreme sau mai târziu tot trebuie să obții un câștig substanțial. Important este să nu te dai bătut și să profiți zilnic de pe urma acestei promoții, pentru că per total ea este destul de avantajoasă.

Partida de astăzi dintre TNS și B36 Torshavn contează pentru manșa retur a primului tur preliminar din Liga Campionilor. Săptămâna trecută echipa galeză s-a impus cu 2:1 în deplasare și doar o minune ar putea s-o împiedice să meargă în turul următor. Conform caselor de pariuri cele mai probabile scoruri sunt cele de 1:0 și 2:0 în favoarea gazdelor. 

 meciul-zilei-2.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi