Pariază pe meciul West Bromwich - Manchester City și primești 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

Deși aproape toate campionatele mari ale Europei au intrat într-o pauză de iarnă, acțiunea în Premier League continuă iar astăzi se joacă întreaga etapă a 18-a. La unul din meciurile acestei runde avem și o promoție interesantă de care ar trebui să profitați:

Această casă de pariuri online vă oferă 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea "Scor Corect" la meciul dintre West Bromwich și Manchester City.

promotie-anglia.png

Termeni și condiții

  • Pentru această ofertă se califică doar meciul West Bromwich - Manchester City, care se joacă pe 26.12.2014 cu începere de la ora 17:00.
  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător .
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 27.12.2014, ora 13:00 - 28.12.2014, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Echipa lui Pellegrini continuă cursa de urmărire a liderului Chelsea, aflându-se doar la un punct în spatele actualului lider. "Cetățenii" vin după opt victorii consecutive în toate competițiile și nu vor să se oprească aici, următorul pas fiind partida de pe "The Hawthorns Stadium" în compania celor de la West Brom. Formația organizatoare a acestei partide vine după o înfrângere cu QPR, scor 3-2, deși a condus cu 2-0 în minutul 20. Acel eșec sigur nu ajută la moralul jucătorilor lui Alan Irvine înaintea meciului de vineri după-amiază.

Manchester City are o cotă de 1.50 să câștige această confruntare, în timp ce un pariu câștigător pe echipa gazdă v-ar aduce un profit de cinci ori mai mare decât suma pariată (cotă 6.00). Cota pentru un rezultat de egalitate este de 4.20. Puteți vedea mai jos și cotele oferite pe opțiunea "Scor corect":

promotie-anglia-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi