Pariază pe meciul Tottenham - Burnley și primești șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

În această seară cu începere de la ora 22:00 White Hart Lane din Londra găzduiește meciul dintre Tottenham și Burnley. Aceasta este o rejucare în turul al treilea din CAnglia FA Cup, deoarece pe 5 ianuarie 2015 cele două combatante au terminat la egalitate, scor 1-1.

Această casă de pariuri online oferă șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst tuturor clienților care plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect la această confruntare. 

promotie.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 15.01.2015, ora 13:00 - 16.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Partida precedentă a fost destul de echilibrată. Ambele formații au avut o posesie aproape egală a balonului (48% Burnley, 52% Tottenham), același număr de șuturi pe și spre poartă (4 spre poartă din care 2 pe poartă) dar și un număr egal de cornere (4-4). Tot egal a arătat și tabela la sfârșitul celor 90 de minute. Chadli a deschis scorul în minutul 56 pentru echipa pregătită de Pochettino dar în minutul 73 Vokes a adus egalarea pe tabelă și a stabilit și scorul final. Românul Vlad Chiricheș a fost integralist în acea partidă și sunt șanse mari să evolueze și în această rejucare.

De data aceasta, Tottenham este mare favoirită cu o cotă de 1.44 pentru un eventual succes, în timp ce Burnley are o cotă de 6.50 să învingă. Un rezultat de egalitate vă va aduce un câștig total de patru ori mai mare decât suma investită. Mai jos puteți vedea și lista de cote pe opțiunea Scor Corect:

scor-corect-1.png

Iar dacă sunteți fan al fotbalului englez trebuie să știți că agenția care vine cu această promoție a lansat și un concurs prin care puteți câștiga o excursie de două persoane la Londra la sfârșitul lunii ianuarie și posibilitatea de a urmări direct de pe Stamford Bridge meciul dintre Chelsea și Manchester City. Detalii aici

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi