Pariază pe meciul Stoke vs Liverpool și poți câștiga până la 2.500 RON!

Astăzi cu începere de la ora 18:00 are loc partida Stoke vs Liverpool; ea contează pentru prima etapă din Anglia Premier League şi a fost aleasă "Meciul zilei" de către sportingbet.ro, iar asta înseamnă că vei primi șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst dacă plasezi un pariu pe opțiunea Scor Corect înainte de fluierul de start. Miza minimă este de numai 2 RON!

meciul-zilei-1.png

Starburst este un joc din categoria "Sloturi video". O rotire gratuită valorează 0,50 RON dar poți beneficia de câștiguri destul de consistente dacă ești suficient de norocos. Mai exact, o singură rotire poate să genereze câștiguri de până la 2.500 RON. O astfel de sumă sigur îți va face începutul de săptămână mai fericit (rotirile sunt creditate luni la ora 13:00).

Stoke și Liverpool s-au întâlnit ultima dată pe Britannia Stadium în luna mai 2015. Atunci, "cormoranii" au pierdut cu un scor incredibil de 1:6! La pauză tabela de marcaj arăta un scor halucinant de 5:0, rezultat pe care sigur nu l-a anticipat nici un parior. Pe de altă parte, la începutul lui 2014, Liverpool a câștigat pe stadionul lui Stoke cu 5:3. Astfel cele două formații ne-au furnizat în ultima perioadă câteva meciuri destul de spectaculoase.

La partida de astăzi cel mai probabil scor este cel de 1:1, cota oferită fiind de 6.00. Mai jos poți vedea lista completă de cote oferită pe opțiunea Scor Corect:

meciul-zilei-2.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi