Pariază pe meciul Steaua vs CFR Cluj și vei primi șapte rotiri gratuite la jocul Starburst!

În această seară cu începere de la ora 21:00 are loc cel mai atractiv meci al etapei a treia din România Liga 1: Steaua București vs CFR Cluj. Acesta este și "Meciul zilei" la Sportingbet (deschide cont acum), ceea ce înseamnă că primești șapte rotiri gratuite la jocul Starburst dacă pui un pariu pe opțiunea Scor corect. Rotirile vor fi creditate duminică la ora 13:00 și trebuie utilizate până luni la ora 01:59. Regulamentul complet al promoției poate fi accesat AICI.

Steaua este favorită certă cu o cotă de 1.53 pentru un eventual succes, însă aceasta vine după o partidă grea cu Trencin și o așteaptă miercuri un meci și mai greu cu Partizan Belgrad. Pe de altă parte, echipa "roș-albastră" a obţinut patru victorii consecutive în fața celor de la CFR Cluj, iar ultimele trei jocuri s-au terminat cu același scor de 1:0. Repetarea pentru a patra oară la rând a acestui scor are o cotă de 5.60, acesta fiind și cel mai probabil rezultat din perspectiva bookmakerilor.

steaua-cfr.png

Momentan Sportingbet alege doar partide din România pentru promoția "Meciul zilei". Ieri a fost selectat jocul Voluntari vs Pandurii, ceea ce înseamnă că astăzi la ora 13:00 primești șapte rotiri în Starburst dacă ai plasat un pariu. Duminică și luni alte două meciuri românești se vor califica pentru această promoție: CSMS Iași vs Petrolul Ploiești și ACS Poli Timișoara vs Botoșani. Atenție însă, deoarece te vei califica pentru aceste oferte doar dacă pariezi în ziua jocurilor respective.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii