Pariază pe meciul Steaua - Dinamo Kiev și primești 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

Până acum Gâlcă a ratat toate obiectivele importante de când este antrenor la Steaua. Echipa din Ghencea a pierdut atât Supercupa, cât și calificarea în grupele Ligii Campionilor, ambele la penalty-uri. Steliștii sunt acum la un pas de a pierde și calificarea în primăvara europeană, aceștia făcându-și singuri viața grea după înfrângerea din Danemarca cu Aalborg. Trebuie să sperăm că formația daneză se va încurca în Portugalia de Rio Ave, iar Steaua va lua toate cele trei puncte cu Dinamo Kiev. Cu ocazia acestui meci important avem și o promoție interesantă pentru voi:

Această casă de pariuri vă oferă 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor corect la meciul Steaua - Dinamo Kiev.

steaua-dinamo-kiev.png

Aceste rotiri vor fi creditate pe parcursul zilei de vineri, după ora 13:00. Ele sunt valabile până în noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 01:59. Pentru a le primi trebuie să intrați în jocul Starburst în acest interval de timp.

Suma câștigată din urma acestor rotiri trebuie rulată o singură dată, după care aveți dreptul de a retrage eventualele câștiguri. Dacă de exemplu câștigați suma de 25RON, atunci trebuie să rulați tot 25RON pentru a debloca bonusul. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în același joc și interval orar.

Acest site de pariuri online vine zilnic cu o promoție nouă prin care puteți primi rotiri gratuite și uneori puteți beneficia chiar de rambursarea pariurilor pierdute în limita a 180RON! Astfel vă recomandăm să ne urmăriți cu regularitate articolele de pe site pentru a vedea care sunt cele mai noi promoții.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi