Pariază pe meciul Steaua Bucureşti vs Partizan Belgrad și vei primi șapte rotiri gratuite în jocul Starburst!

Steaua București vs Partizan Belgrad a fost ales Meciul Zilei de către Sportingbet (deschide cont acum). Asta înseamnă că un pariu pe opțiunea Scor Corect îți va aduce garantat pe lângă eventualele câștiguri și șapte rotiri în cadrul jocului de cazino Starburst.

Pariul trebuie plasat înainte ca meciul să înceapă iar rotirile vor putea fi folosite în intervalul 30.07.2015, ora 13:00 - 31.07.2015, ora 01:59. Eventualele câștiguri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar.

steaua-partizan.png

Steaua joacă fără spectatori acest meci dar chiar și așa pornește ușor favorită, cu o cotă de 2.10 pentru un eventual succes. Cele mai probabile scoruri sunt cele de 1:0 și 1:1 cu cote de 5.75, respectiv 6.00. Pe site-ul Pariurix poți găsi avancronica acestei partide, acolo unde unul din colegii mei a oferit trei ponturi, din care unul pe opțiunea Scor Corect. 

Tot pe site-ul nostru v-am pregătit și un articol cu tipurile de pariuri și cotele pe care Sportingbet la partida Steaua vs Partizan, asta dacă ești interesat să pui și alte pariuri în afară de cel pe scorul corect.

Pariază și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi