Pariază pe meciul Standard Liege - Lokeren și primești șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

Deși majoritatea campionatelor europene au intrat într-o pauză de sărbători, campionatul Belgiei este unul din excepții. Acesta a programat vineri și sâmbătă meciurile din cadrul etapei a 21-a, iar una din aceste partide este cea dintre Standard Liege și Lokeren (27.12.2014, ora 19:00)

Această casă de pariuri online oferă șapte rotiri gratutie în jocul de cazino Starburst tuturor clienților care plasează cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect. 

promotie-1.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Puteți paria orice sumă de bani doriți.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 28.12.2014, ora 13:00 - 29.12.2014, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Niciuna din cele două formații nu trece prin momente prea bune. Pe de-o parte, echipa gazdă are doar două victorii și șase înfrângeri în ultimele opt meciuri oficiale. De partea cealaltă, Lokeren vine după trei înfrângeri consecutive. Astfel confruntarea directă poate fi o oportunitate bună pentru una din cele două combatante să iasă din forma proastă în care se află. 

Casele de pariuri dau ca favorită echipa gazdă, aceasta având o cotă de 1.95 să câștige meciul. Atât un rezultat de egalitate, cât și un succes al echipei oaspete au cote egale de 3.30. 

Cele două formații s-au mai întâlnit pe 3 decembrie în cupă, atunci când Lokeren s-a impus cu 4-1. Aceasta n-a fost însă singura partidă directă din ultima vreme, cele două jucând și în campionat la sfârșitul lunii august, meciul încheindu-se nedecis, 1:1.

Mai jos puteți vedea lista de cote pentru opțiunea Scor Corect la confruntarea de mâine:

 promotie-2.png

Casa de pariuri care are această promoție vine în fiecare zi cu ceva similar! Poate fi vorba de rotiri gratuite la jocuri de cazino (7 sau 15, depinde de situație) sau de lozuri răzuibile! Dacă profitați zilnic de aceste oferte este imposibil ca mai devreme sau mai târziu să nu câștigați ceva din urma acestor rotiri gratuite / lozuri răzuibile. Detalii AICI!

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi