Pariază pe meciul Sampdoria - Napoli și primești 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Etapa a 13-a din Italia Serie A se încheie în această seară cu meciul dintre Sampdoria și Napoli, meci care începe la ora 22:00. Ambele echipe vin după două remize consecutive și speră să scoată minim un punct din această confruntare, ținând cont că atât gazdele, cât și formația napoletană stau bine în clasament, ocupând pozițiile șase respectiv patru.

Dacă vă credeți inspirat și sunteți de părere că puteți ghici scorul corect al acestei partide, atunci avem o promoție interesantă pentru voi. Plasați la această casă de pariuri online un pariu pe opțiunea Scor Corect pe orice sumă de bani și primiți garantat 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino indiferent de rezultatul pariului.

Rotirile vor fi disponibile doar în jocul Starburst și doar în următorul interval: 02.12.2014, ora 13:00 - 03.12.2014, ora 01:59. Banii câștigați din urma acestor rotiri trebuie rulați o dată în cadrul aceluiași joc și interval ora înainte să puteți solicita o retragere. Pentru această promoție se califică doar pariurile single plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live și multiple nu sunt luate în considerare.

meciul-zilei.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi