Pariază pe meciul Saint-Etienne - PSG și primești 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

În această seară cu începere de la ora 22:00 are loc meciul dintre Saint-Etienne și PSG, partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei Ligii Franței.

La această confruntare avem o promoție foarte interesantă prin care primiți 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

meciul-zilei-1.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 14.01.2015, ora 13:00 - 15.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
PSG a avut evoluții destul de modeste în campionat în ultima vreme, reușind să scoată doar un punct în ultimele trei etape. Din acest motiv formația pregătită de Laurent Blanc a coborât până pe locul 4 în clasament, la patru puncte distanță de liderul Lyon. Adversara sa din această partidă ocupă în acest moment locul 3, cu un punct în clasament peste PSG.

Deși astăzi cele două se întâlnesc în Cupa Ligii și nu în Ligue 1 ne așteaptă totuși o partidă pe cinste între două formații de top ale fotbalului francez. "Verzii" au o cotă de 3.30 pentru un eventual succes, în timp ce formația oaspete este favorită cu o cotă de 2.05. Cota pentru un rezultat de egalitate este de 3.10. Ultimele trei partide directe au fost câștigate de PSG, campioana Franței reușind de asemenea performanța de a marca de minim două ori în fiecare din ultimele cinci confruntări. Mai jos puteți vedea cotele pe opțiunea Scor Corect:

scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi