Pariază pe meciul Saint-Etienne - PSG și ești recompensat cu 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

Duminică seară, cu începere de la ora 22:00, are loc un meci foarte interesant în fotbalul francez. Saint-Etienne primește vizita campioanei PSG într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Franța Ligue One.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție prin care oferă 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst tuturor clienților care plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect la această confruntare. 

meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 26.01.2015, ora 13:00 - 27.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Cele două combatante ocupă în acest moment locurile patru, respectiv trei în prima ligă franceză. Un singur punct le despart în clasament astfel încât această partidă este foarte importantă pentru ambele formații.

Deși au reușit rezultate foarte bune în ultimii ani, "verzii" au avut până acum un complex în fața echipei pregătite de Laurent Blanc, pierzând ultimele patru întâlniri directe. Precedentele trei eșecuri au fost suferite la zero, iar cel din turul campionatului a fost cel mai dureros, parizienii impunându-se atunci cu 5-0. Zlatan Ibrahimovic a reușit un hat-trick în acea partidă.

Casele de pariuri o dau pe PSG favorită și de data aceasta, cu o cotă de 2.10 Atât un rezultat de egalitate cât și o victorie a echipei gazdă au cote egale, de 3.20. Mai jos puteți vedea lista completă de cote oferite pentru scorul corect al acestei întâlniri.

scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi