Pariază pe meciul România - Danemarca și primești 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Național Arena găzduiește astăzi cu începere de la ora 20:30 meciul dintre naționalele României și Danemarcei. La mai bine de 11 ani distanță de la dezastrul de pe vechiul Lia Manoliu când tricolorii au pierdut cu 2-5, Anghel Iordănescu și Morten Olsen se întâlnesc din nou. Ambele formații vin după victorii în meciurile de vineri din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European de Fotbal și au șanse reale să meargă împreună la turneul final de anul viitor din Franța.

Această casă de pariuri online vă recompensează cu 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la această confruntare.

promotie-romania.png

Puteți paria orice sumă de bani și n-are importanță dacă pariul este câștigător. Sunt luate în considerare doar pariurile plasate înainte ca meciul să înceapă. Pariurile live și cele multiple nu se califică. Rotirile voastre vor fi disponibile în jocul Starburst de miercuri ora 13:00 și până joi la ora 01:59. Toți banii câștigați în urma acestor rotiri trebuie rulați în cadrul aceluiași joc și interval orar o dată înainte să puteți solicita o retragere.

Casele de pariuri consideră că România este favorită la această întâlnire, cu o cotă de 2.25 pentru o victorie. Danezii au o cotă de 2.95 pentru un eventual succes, în timp ce un egal are o cotă de 3.15. Cel mai probabil scor este 1-1, cu o cotă de 6.00. Dacă vreți să plasați și alte pariuri la această întâlnire trebuie să știți că agenția recomandată de noi oferă 55 de tipuri diferite de pariuri și în plus veţi putea paria şi live. Acolo veți găsi de asemenea foarte multe opțiuni de pariere dintre care să alegeți.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi