Pariază pe meciul Rio Ave - FC Porto și primești șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

Astăzi, în penultima zi a anului 2014, această casă de pariuri online vine cu o promoție prin care primiți șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la meciul dintre Rio Ave și FC Porto.

promotie-1.png

Termeni și condiții

  • Pentru această ofertă se califică doar meciul Rio Ave - FC Porto, care se joacă pe 30.12.2014 cu începere de la ora 21:15.
  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător .
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 31.12.2014, ora 13:00 - 01.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere. 

Despre meci
Meciul care se califică pentru această promoție este cel dintre Rio Ave și FC Porto, partidă din cadrul grupei D a Cupei Ligii. Echipa gazdă este neînvinsă de cinci meciuri, reușind să obțină două victorii și trei egaluri. Cu adevărat interesant este faptul că această formație nu a primit nici un gol în aceste cinci partide. De partea cealaltă, FC Porto vine după o victorie cu 4-0 în fața lui Setubal, acesta fiind al treilea succes la minim trei goluri diferență în ultimele cinci dispute oficiale. 

Casele de pariuri consideră că echipa oaspete este mare favorită la victorie, având o cotă de 1.50 să bată. Un succes al echipei organizatoare vă va aduce un câștig total de 5,5 ori mai mare decât suma investită, în timp ce cota pentru o remiză este de 3.75.

Cele mai probabile scoruri sunt cele de 0-1 și 0-2 cu cote de 6.00, respectiv 7.00. Credeți că Rio Ave va reuși a patra remiză albă în ultimele șase meciuri? Cotă de 11.00! Puteți vedea mai jos lista completă de cote pe opțiunea Scor Corect.

promotie-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi