Pariază pe meciul Real Sociedad - Barcelona și primești 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

Duminică, 4 ianuarie 2015, au loc patru meciuri din cadrul etapei a 17-a din Spania Primera Division, iar la unul dintre ele avem o promoție interesantă:

Plasați la această casă de pariuri online un pariu pe opțiunea Scor Corect pe meciul Real Sociedad - Barcelona și sunteți recompensat cu 15 rotiri gratuite în cadrul jocului Starburst indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului.

meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Pentru această promoție se califică partida Real Sociedad - Barcelona care are loc pe 04.01.2015 la ora 22:00.
  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 05.01.2015, ora 13:00 - 06.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere. 

Despre meci
Barcelona are zece victorii în ultimele 11 meciuri oficiale, Getafe fiind singura formație care a reușit să încurce formația catalană în ultimele două luni. În acest interval echipa lui Luis Enrique a marcat de 39 de ori și a primit cinci goluri, reușind câteva victorii de-a dreptul categorice. 

De partea cealaltă, Real Sociedad ocupă locul 14 cu 15 puncte, fiind o echipă imprevizibilă. Aceasta nu se descurcă foarte bine cu adversari de nivel apropiat, dar reușește destul de des să producă surprize de-a dreptul neașteptate. În acest sezon a învins-o pe Real Madrid (4-2), dar și pe Atletico Madrid (2-1). Chiar și ultimul duel cu Barcelona s-a terminat de-a dreptul surprinzător, Sociedad obținând o victorie incredibilă cu 3-1 în februarie 2014. Repetarea acelui scor are o cotă de 81.00. 

Mai jos puteți vedea lista completă de cote pe opțiunea Scor Corect:

 scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!