Pariază pe meciul Real Madrid - Atletico Madrid și ești recompensat! Vezi detalii!

Fără îndoială cea mai interesantă partidă a zilei de joi, 15 ianuarie 2015, este cea dintre Real Madrid și Atletico Madrid, partidă ce contează pentru returul optimilor de finală din Cupa Regelui Spaniei. La o astfel de confruntare avem și o promoție pe măsură.

Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la această casă de pariuri online și sunteți recompensat cu un loz răzuibil gratuit, indiferent de suma pariată sau de rezultatul pariului.

joi-meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Oferta este valabilă indiferent de suma pe care o pariați.
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Se califică doar pariurile single puse înainte ca meciul să înceapă.
  • Pariurile live și multiple nu iau parte la această promoție.
  • Lozul este valabil doar în jocul "Tribble Knockout", accesibil din secțiunea "Lozuri răzuibile" și valorează 5 RON.
  • Lozul va fi acordat pe data de 16.01.2015 la ora 13:00 și poate fi folosit până în data de 17.01.2015, la ora 01:59.
  • Câștigurile acumulate trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Real și Atletico se întâlnesc din nou, la opt zile distanță de la ultima confruntare directă. Atunci Atletico a reușit să obțină o victorie foarte importantă cu 2-0, ceea ce face ca partida de astăzi să fie și mai spectaculoasă decât manșa tur.

Echipa lui Simeone s-a impus în tur datorită golurilor lui Raúl García (min 58 din penalty) și J. Giménez (min 76) deși "galacticii" au dominat la toate celelalte capitole. Jucătorii lui Ancelotti au avut o posesie de 65% a balonului și au tras de 11 ori spre poartă, în timp ce adversarii lor au avut doar șase șuturi. Totuși campioana Spaniei este cea care s-a impus la final, bifând a treia victorie consecutivă în "El Derbi madrileño".

Calificarea este însă departe de a fi jucată, Real având o cotă de 1.50 să se impună în manșa retur. O victorie la handicap a gazdelor are o cotă de 2.40, în timp ce un rezultat de 2-0 (suficient să ducă meciul în prelungiri) are o cotă de 7.00.

Puteți vedea mai jos lista completă de cote pe opțiunea Scor Corect la această confruntare:

scor-corect.png

Aceeași casă de pariuri organizează și o tombolă pe 20 ianuarie în care puteți câștiga o excursie de două persoane la Londra și posibilitatea de a urmări direct de pe Stamford Bridge meciul dintre Chelsea și Manchester City. Primiți un bilet de tombolă la fiecare 40RON cheltuiți în jocul Gonzo's Quest. Mai multe bilete înseamnă mai multe șanse de câștig! Detalii aici

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi