Pariază pe meciul Nice - Marseille și ești recompensat cu 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

Nice și Marseille deschid vineri etapa a 22-a din Franța Ligue 1 într-un meci ce are loc pe Allianz Riviera din Nice cu începere de la ora 21:30.

Această casă de pariuri online oferă tuturor clienților săi 15 rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst cu condiția să plaseze un pariu pe opțiunea Scor Corect la această confruntare.

meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 24.01.2015, ora 13:00 - 25.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere

Despre meci
Marseille ocupă în acest moment locul 2 în prima ligă franceză, dar a avut probleme serioase în ultima vreme în meciurile jucate în deplasare, pierzând șase din ultimele șapte partide disputate pe teren străin. Din fericire pentru echipa lui Marcelo Bielsa, Nice nu este o formație de top aflându-se la mijlocul clasamentului în prima ligă franceză.

Casele de pariuri consideră că echipa oaspete pornește cu prima șansă în această confruntare, acordându-i o cotă de 2.15 pentru un eventual succes. Atât cota pentru o victorie a celor de la Nice cât și pentru un rezultat de egalitate este de 3.15.

Mai jos puteți vedea lista completă de cote oferite pentru opțiunea Scor Corect:

 nice-marseille-1.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi