Pariază pe meciul Napoli - Udinese și primești șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

În această seară cu începere de la ora 22:00 Stadio San Paolo din Napoli găzduiește meciul dintre echipa locală și Udinese. Partida contează pentru optimile de finală ale Cupei Italiei.

La această confruntare avem o promoție prin care primiți șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 23.01.2015, ora 13:00 - 24.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere

Despre meci
Napoli este deținătoarea Cupei Italiei și va dori bineînțeles să-și apere trofeul. Udinese a ajuns și ea până în semifinalele cupei în ediţia precedentă și va încerca să-și depășească performanța în actuala ediție. De aceea putem fi siguri că ambele combatante își vor dori victoria și vor face tot ce le stă în putere pentru a o obține.

Echipa gazdă este într-o formă mai bună, bifând patru victorii în ultimele cinci meciuri oficiale, în timp ce "bianconerii" n-au bătut pe nimeni în ultimele cinci partide dar au scos trei rezultate de egalitate.

Formația napoletană este considerată de către casele de pariuri ca fiind mare favorită, cu o cotă de 1.36 pentru un eventual succes. Puteți vedea mai jos lista completă de cote pe opțiunea Scor Corect:

scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi