Pariază pe meciul Napoli - Genoa și ești recompensat cu șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

În această seară cu începere de la ora 22:00 are loc meciul dintre Napoli și Genoa. Aceasta este ultima partidă din cadrul etapei a 20-a din Italia Serie A. 

Această casă de pariuri online vă oferă șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst cu condiția să plasați cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect la meciul precizat mai sus.

meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 27.01.2015, ora 13:00 - 28.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Napoli este mare favorită în această partidă, având o cotă de doar 1.35 pentru adjudecarea celor trei puncte puse în joc. Formația pregătită de Rafael Benítez este în formă bună și poate urca până pe locul 3 în clasament în cazul unui succes în această seară.

De partea cealaltă, Genoa ocupă poziția a șaptea în Serie A însă a avut evoluții destul de modeste în ultima vreme, reușind să obțină doar două puncte în ultimele cinci etape. În turul campionatului formația napoletană s-a impus cu 2-1 dar golul victoriei a venit abia în minutul 90. Repetarea acestui scor are o cotă de 7.50. Cel mai probabil rezultat este 2-0 (cota 5.75). Puteți vedea mai jos lista completă de cote oferite pe opțiunea Scor Corect:

scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi