Pariază pe meciul Monaco - Marseille și primești 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Cea mai interesantă partidă a etapei a 18-a din Franța Ligue 1 are loc astăzi cu începere de la ora 22:00, când vicecampioana Monaco întâlnește liderul Marseille. Partida este atractivă deoarece oaspeții fac un sezon excelent, în timp ce echipa antrenată de Leonardo Jardim rămâne o forță a fotbalului francez.

Chiar dacă monegascii au avut un sezon oscilant, ei se află într-o formă foarte bună venind după trei victorii consecutive cu 2-0, cel mai recent succes fiind cel cu Zenit din Liga Campionilor, rezultat care le-a asigurat calificarea în optimi.

Dacă credeți că puteți pronostica scorul corect al întâlnirii dintre Monaco și Marseille, atunci plasați un astfel de pariu la această casă de pariuri online și sunteți recompensat cu 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst. 

monaco-marseille.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător .
  • Puteți paria orice sumă de bani doriți
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile în jocul Starburst în intervalul: 15.12.2014, ora 16:00 - 16.12.2014, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre promoție
Această ofertă face parte din promoția "Meciul zilei" în care în fiecare zi sunteți recompensat (de obicei cu rotiri gratuite sau lozuri răzuibile) dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la partida aleasă de agenția organizatoare. Dacă profitați zilnic de pe urma acestor promoții într-o lună veți ajunge să primiți sute de rotiri gratuite, dar și câteva lozuri răzuibile care vă pot aduce câștiguri consistente. Mai devreme sau mai târziu norocul tot o să vă surâdă!

Cote oferite pe meciul Monaco - Marseille
Casele de pariuri consideră că partida este foarte echlibrată, ambele combatante având cote egale de 2.62 pentru un eventual succes. Rezultatul de egalitate are o cotă de 3.00. Cel mai probabil scor corect este  1-1 (cota 6.00) urmat de 1-0 și 0-1 (cota 7.50 fiecare). Mai jos puteți vedea lista completă de cote:

monaco-marseille-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi