Pariază pe meciul Mainz - Bayern München și ești recompensat! Vezi detalii!

În această seară la ora 21:30 Mainz și Bayern München se întâlnesc într-o partidă importantă contând pentru etapa a 17-a din Germania Bundesliga.

Această casă de pariuri online oferă un loz răzuibil gratuit tuturor clienților care plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect al acestui meci.

mainz-bayern.png

Termeni și condiții

  • Lozul răzuibil este acordat indiferent de suma pariată sau de deznodământul pariului.
  • Lozul răzuibil este valabil doar în jocul Trbble Knockout în intervalul: 20.14.2014, ora 14:00 - 21.14.2014, ora 01:59. Valoarea unui loz este de 5 RON iar acesta vă poate aduce câștiguri de până la 50.000RON
  • Suma câștigată din acest loz trebuie rulată o dată în același joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Bayern München are o cotă de doar 1.20 la victorie, ceea ce n-ar trebui să ne surprindă ținând cont de parcursul bavarezilor din această ediție de campionat. Echipa lui Guardiola a impresionat mai ales pe plan defensiv, primind doar trei goluri în 16 etape (din care două în primele două etape).

Mainz nu este un adversar de top, ocupând în acest moment locul 11 campionat. Aceasta a avut evoluții modeste în ultima vreme și vine după opt partide consecutive fără victorie, obţinând însă patru rezultate de egalitate.

De aceea și cele mai probabile scoruri corecte sunt cele de 0-1, 0-2 și 0-3. Puteți vedea mai jos o listă completă de cote oferite:

mainz-bayern-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi