Pariază pe meciul Liverpool - Chelsea și primești șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

În această seară cu începere de la ora 22:00 Anfield Road găzduiește meciul dintre Liverpool și Chelsea, acesta fiind fără îndoială capul de afiș al zilei. Această dispută contează pentru semifinalele Cupei Ligii Angliei. La un astfel de meci avem și o promoție pe măsură.

Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la această casă de pariuri online și sunteți recompensat cu șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst. 

liverpool-chelsea.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 21.01.2015, ora 13:00 - 22.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere

Despre meci
Deși a avut evoluții ezitante în acest sezon și ocupă doar locul opt în Premier League, Liverpool este într-o formă foarte bună. "Cormoranii" au bifat șase victorii și două egaluri în ultimele opt meciuri oficiale astfel încât pe elevii lui Mourinho îi va aștepta o partidă destul de grea pe Anfield Road. Chelsea a profitat din plin de rezultatele recente din campionat și continuă să fie lider în prima ligă engleză, cu cinci puncte peste Manchester City. Aceasta vine după trei victorii la zero, ultima fiind și cea mai categorică: 5-0 cu Swansea. Chiar și așa nu putem uita de acea înfrângere suferită în fața lui Tottenham în prima zi din 2015, scor 3-5. 

În partida din această seară formația oaspete este favorită cu o cotă de 2.05 pentru un eventual succes, în timp ce Liverpool are cota 3.30 pentru victorie. Cota pentru o remiză este de 3.20. Mai jos puteți vedea lista completă de cote pe opțiunea Scor Corect:

scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi