Pariază pe meciul Lazio - AC Milan și ești recompensat cu șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

Sâmbătă, 24 ianuarie 2015, această casă de pariuri online oferă șapte rotiri gratuite tuturor clienților care plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect la meciul dintre Lazio și AC Milan. Partida are loc la ora 21:45 pe Stadio Olimpico din Roma și contează pentru etapa a 20-a din Italia Serie A.

meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 25.01.2015, ora 13:00 - 26.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere

Despre meci
Ambele formații vin după înfrângeri pe teren propriu cu scorul de 0:1. Echipa romană a pierdut cu Napoli în timp ce "diavolul milanez" a fost răpus de Atalanta. În acest moment cele două combatante sunt despărțite de cinci puncte în clasament ocupând locurile cinci, respectiv opt.

Ultima partidă directă a avut loc în turul campionatului, în august 2014, atunci când Milan s-a impus acasă cu 3-1. Repetarea acestui scor are o cotă de 29.00. Cota este atât de mare deoarece "biancocelestii" sunt favoriți să câștige partida cu o cotă de 1.91. Mai jos puteți vedea lista completă de cote oferite pentru opțiunea Scor Corect.

scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi