Pariază pe meciul Juventus Torino - Atletico Madrid și primești 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino

Astăzi Juventus și Atletico Madrid se întâlnesc pe Juventus Stadium din Torino într-un meci ce contează pentru etapa a șasea din cadrul grupei A din Liga Campionilor. Echipa gazdă poate câștiga grupa în cazul unei victorii la minim două goluri diferență, în timp ce dacă pierde riscă să termine chiar pe locul trei (în funcție de ce se întâmplă în celălalt meci). Spaniolii sunt mai liniștiți, fiind matematic calificați în optimi și au clar prima șansă la ocuparea primei poziții. 

Juventus are șase victorii și un egal în ultimele șapte meciuri oficiale, în timp ce echipa lui Diego Simeone a ieșit învingătoare în zece din ultimele 11 partide. Putem spune astfel că această confruntare pune față în față două echipe în formă.

Dacă credeți că puteți ghici scorul corect al acestei întâlniri, atunci plasați un astfel de pariu la această casă de pariuri online deoarece vă oferă ca recompensă 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino.

juventus-atletico.png

N-are importanță ce sumă pariați și nici dacă pariul este câștigător. Țineți cont de faptul că sunt luate în considerare doar pariurile single plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică.

Cele 15 rotiri gratuite vor fi disponibile în jocul Starburst, în intervalul: 10.12.2014, ora 02:00 - 11.12.2014, ora 01:59. Jocul poate fi accesat din secțiunea "Casino", categoria "Sloturi" sau "Populare". Tot ce trebuie să faceți este să intrați în joc în intervalul orar precizat mai sus, iar atunci rotirile vor fi creditate automat.

Eventualele câștiguri acumulate din urma acestor rotiri trebuie rulate o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere. 

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi