Pariază pe meciul Guimaraes - Sporting Lisabona și primești 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

În această seară cu începere de la ora 22:45 are loc meciul dintre Guimaraes și Sporting Lisabona, partidă din cadrul Grupei C a Cupei Ligii Portugaliei. La această confruntare avem și o promoție destul de atractivă.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție interesantă prin care oferă tuturor clienților săi câte 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect.

portugalia-1.png

Termeni și condiții

  • Pentru această ofertă se califică doar meciul Guimaraes - Sporting Lisabona, care se joacă pe 29.12.2014 cu începere de la ora 22:45.
  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător .
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 30.12.2014, ora 13:00 - 31.12.2014, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Avem față în față două echipe care în campionatul Portugaliei sunt despărțite de doar un punct: Guimaraes ocupă locul 4 cu 28 de puncte în timp ce Sporting Lisabona se află pe poziția a cincea cu 27 de puncte.

Casele de pariuri consideră că confruntarea directă este foarte echilibrată, cele două combatante având cote aproape egale pentru un eventual succes (2.55 și 2.50). În caz că pariați pe un rezultat de egalitate, cota este de 3.10.

În ceea ce privește pariurile pe scor corect, cel mai probabil rezultat este cel de 1-1 (cotă 6.00) în timp ce o victorie cu 1-0 a oricăreia din cele două formații are o cotă de 8.00. Mai jos puteți vedea lista completă de cote pe opțiunea Scor Corect:

portugalia-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi