Pariază pe meciul Fenerbahce - Altinordu și primești 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Într-o zi cu foarte puțin fotbal european, atracția principală (dacă o putem numi astfel) este Cupa Turciei. Unul din meciurile care se dispută astăzi, 23 decembrie, este cel dintre Fenerbahce și Altinordu. Partida începe la ora 20:00.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție prin care oferă clienților săi 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect.

promotie.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător .
  • Puteți paria orice sumă de bani doriți
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 24.12.2014, ora 13:00 - 25.12.2014, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Partida pare destul de dezechilibrată la prima vedere. Fenerbahce este campioana Turciei și ocupanta poziției a treia în actualul sezon (la două puncte distanță de liderul Besiktas) în timp ce adversara sa ocupă abia poziția a 14-a în al doilea eșalon valoric. Chiar dacă echipa gazdă ar folosi mai multe rezerve, tot ar fi favorită certă. De aceea ea are o cotă de doar 1.15 la victorie iar cele mai probabile scoruri sunt cele de 2-0 și 3-0, la cote de 6.00, respectiv 6.50

promotie-1.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi