Pariază pe meciul FC Botoșani vs Legia Varșovia și vei primi șapte rotiri la jocuri de cazino!

În această seară cu începere de la ora 20:00 FC Botoșani joacă cel mai important meci din istoria clubului. Echipa pregătită de Leo Grozavu va primi vizita vicecampioanei Poloniei - Legia Varșovia - în manșa secundă a turului al doilea preliminar din Europa League. Joia trecută polonezii au câștigat la limită, cu 1:0.

Sportingbet (deschide cont acum) a ales acest joc ca "Meciul zilei". Plasează un pariu pe opțiunea Scor corect și vei beneficia de șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst. Vei primi aceste rotiri vineri la ora 13:00, iar ele trebuie utilizate până cel târziu sâmbătă la ora 01:59.

Sportingbet consideră că cele mai probabile scoruri sunt cele de 0:1 și 1:1, ambele cu o cotă egală de 6. O victorie a celor de la Botoșani cu 1:0 (suficientă cât să ducă meciul în prelungiri) are o cotă de 8.50.

meciul-zilei.png

Astăzi poți paria pe nu mai puțin de 32 de meciuri din Europa League. La fiecare partidă Sportingbet oferă peste 100 de opțiuni de pariere indiferent dacă pariezi de pe PC, de pe telefon, înainte ca meciul să înceapă sau live. De asemenea, la pariurile multiple cu opt selecții beneficiezi de un bonus de 35% din profit!

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi