Pariază pe meciul Everton - West Brom și primești 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

Meciul dintre Everton și West Brom încheie astăzi etapa a 22-a din Anglia Premier League. La această confruntare avem și o promoție pentru voi prin care primiți 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

promotie-1.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 20.01.2015, ora 13:00 - 21.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere

Despre meci
Cele două sunt vecine în partea inferioară a clasamentului cu 22, respectiv 21 de puncte. Echipa gazdă este într-o formă destul de slabă și vine după șapte partide consecutive fără victorie, din care a pierdut cinci. De partea cealaltă, West Brom a acumulat patru puncte în ultimele două etape și a reușit să acceadă și în turul patru din Anglia FA Cup după un succes categoric cu 7-0 în fața celor de la Gateshead (formație din al cincilea eșalon valoric).

"Caramelele" au o cotă de 1.80 pentru un eventual succes în această confruntare, în timp ce cota pentru o victorie a oaspeților este 4.33. Un rezultat de egalitate are o cotă de 3.50. Mai jos puteți vedea lista de cote pe opțiunea Scor Corect:

promotie-2.png

Mâine, 20 ianuarie 2015, are loc și o tombolă în care puteți câștiga o excursie de două persoane la Londra și posibilitatea de a urmări direct de pe Stamford Bridge meciul dintre Chelsea și Manchester City. Dacă vreți să aflați cum puteți să participați și voi, vă invităm să accesați acest articol. Grăbiți-vă însă pentru că mai aveți la dispoziție foarte puțin timp să vă luați biletele pentru tombolă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi