Pariază pe meciul Everton - QPR și primești șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino!

În această seară cu începere de la ora 22:00 Goodison Park din Liverpool găzduiește ultima partidă a etapei cu numărul 16 din Anglia Premier League, duelul dintre Everton și QPR.

Această casă de pariuri vă oferă șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la jocul de pe Goodison Park.

everton-qpr-1.png

Termeni și condiții

  • Pentru a beneficia de cele șapte rotiri gratuite trebuie să plasați un pariu single pe opțiunea Scor Corect la meciul Everton - QPR înainte ca acesta să înceapă. 
  • Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Puteți paria orice sumă de bani doriți.
  • Rotirile vor fi disponibile doar în jocul Starburst și doar în intervalul: 16.12.2014, ora 14:00 - 17.12.2014, ora 01:59.
  • Suma de bani obținută din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
"Caramelele" ocupă locul 13 cu 18 puncte, dar trec prin momente ceva mai grele, reușind să obțină doar un rezultat de egalitate în ultimele patru meciuri oficiale. De partea cealaltă, echipa vizitatoare se află pe loc retrogradabil, dar vine după o victorie cu 2-0 acasă cu Burnley. Totuși echipa pregătită de Harry Redknapp a avut evoluții dezamăgitoare până acum în meciurile jucate pe teren străin, pierzând toate cele șapte deplasări!

Cote oferite
Echipa gazdă este considerată favorită, având o cotă de 1.44 pentru victorie. Cele mai probabile scoruri sunt 1-0 și 2-0, cu o cotă egală de 6.50 fiecare. Mai jos puteți vedea o listă completă cu cotele oferite:

everton-qpr-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi