Pariază pe meciul Dortmund - Hoffenheim și primești 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino!

În această seară la ora 21:30 Signal-Iduna-Park din Dortmund găzduiește partida dintre echipa locală și Hoffenheim, meci ce deschide etapa a 14-a din Germania Bundesliga.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție interesantă prin care vă oferă 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la această partidă.

15-rotiri.png

Termeni și condiții

  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător sau nu.
  • Puteți paria orice sumă de bani doriți
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile în jocul Starburst în intervalul: 06.12.2014, ora 13:00 - 07.12.2014, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Deși pare greu de crezut, echipa gazdă este pe ultimul loc în Bundesliga cu doar 11 puncte, iar un nou pas greșit ar fi greu de digerat. De partea cealaltă, Hoffenheim are o singură victorie în ultimele patru meciuri. Aceasta a reușit două rezultate de 4-3 în ultimele trei partide (o înfrângere cu Koln și o victorie cu Hannover 96). Dacă credeți că acest scor se poate repeta cota oferită este de 67.00 (în favoarea gazdelor) și 126.00 (pentru oaspeți). Cel mai probabil scor este însă 2-1, la o cotă de 8.00.

15-rotiri-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi