Pariază pe meciul Dinamo București vs FC Voluntari și primești șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst!

Pentru astăzi, 13 august 2015, sportingbet.ro a ales ca "Meciul zilei" confruntarea dintre Dinamo București și FC Voluntari. Asta înseamnă că dacă plasezi cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect vei fi recompensat cu șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst. Miza minimă este de 2 RON iar rotirile vor fi creditate vineri la ora 13:00. Sportingbet alege zilnic cea mai atractivă partidă pentru această promoție, ceea ce înseamnă că poți primi câte șapte rotiri gratuite în fiecare zi.

În acest moment Dinamo ocupă poziția a șasea cu 9 puncte, dar poate urca chiar pe primul loc în cazul unui succes. De partea cealaltă, Voluntari este în continuare în căutarea primei victorii de la promovarea în Liga a, dar ea a bifat totuși patru remize în cinci meciuri.

Așa cum era de așteptat, "câinii roșii" sunt favoriți cerți, aceștia având o cotă de 1.55 pentru un eventual succes. Victoriile lor cu 1:0 sau 2:0 sunt considerate ca fiind cele mai probabile rezultate. Scorul de 1:1, cel pe care oaspeții l-au bifat deja în trei partide, are o cotă de 7.00.

dinamo-voluntari.png

Pariază și tu acum pe Dinamo vs Voluntari și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi