Pariază pe meciul Dinamo București vs CS U Craiova și primești șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino!

În ultima vreme cei de la Sportingbet (deschide cont acum) și-au făcut o obișnuință în a alege jocuri ale echipelor românești ca "Meciul zilei". Astăzi a venit rândul partidei Dinamo București vs CS U Craiova, ceea ce înseamnă că vei primi șapte rotiri în Starburst dacă plasezi un pariu pe opțiunea Scor corect înainte de fluierul de start.

Promoția este destul de atractivă deoarece rotirile sunt acordate indiferent de suma pariată (minim 2 RON) sau de deznodământul pariului. 

Atât la acest joc cât și la celelalte din Liga 1 te așteaptă peste 100 de opțiuni de pariere, iar multe din ele sunt disponibile și live. Mai nou la Sportingbet te poți bucura și de opțiunea "Cash out" prin care poți închide un pariu înainte de a se încheia evenimentul sportiv pe care ai pariat. De exemplu să presupunem că pariezi pe o victorie a celor de la Dinamo dar jocul lor din primul sfert de oră nu te convinge. În situația aceea ai putea folosi această opțiune de "închidere pariu", iar astfel recuperezi o parte din suma pariată și nu mai riști să pierzi toți banii.

meciul-zilei.png

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi