Pariază pe meciul Dinamo București vs ACS Poli Timișoara și ești recompensat cu rotiri gratuite la casino!

După ce ieri promoția "Meciul zilei" a fost oferită la Supercupa Angliei dintre Arsenal și Chelsea (câștigată de "tunari" cu 1:0), astăzi a fost aleasă o partidă din Liga 1 în cadrul acestei oferte. Partida în cauză este Dinamo București vs ACS Poli Timișoara, ceea ce înseamnă că vei primi șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst dacă pariezi pe scorul corect al jocului din "Ştefan cel Mare".

Pariază acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

meciul-zilei.png

Aceasta este o promoție de care poți profita în fiecare zi, ceea ce înseamnă că pe întreaga durată a lunii august poți primi maxim 207 rotiri gratuite. Miza minimă la fiecare pariu este de 2 RON, deci ai avea nevoie de minim 62 RON pentru a plasa toate pariurile. Partea bună este că 3-5 pariuri câștigătoare pot fi suficiente pentru a recupera integral suma investită. Iar din peste 200 de rotiri la jocuri de cazino vei câștiga și sume consistente mai devreme sau mai târziu. O singură rotire poate aduce câștiguri de până la 2.500 RON!

Dinamo București a acumulat cinci puncte în primele trei etape și vine după un 1:1 cu Viitorul. De partea cealaltă, ACS PoliTimișoara a bifat o victorie și două înfrângeri, toate cu același scor de 1:0. O victorie astăzi cu acest scor are cotă de 8.00 în timp ce o înfrângere similară este cotată cu 6.00. Tot 6.00 este și cota pentru scorul de 1:1.

Pe site-ul Pariurix vei găsi avancronica acestui meci acolo unde ți-am oferit informații despre cele două echipe dar și câteva ponturi, din care unul pe opțiunea Scor Corect.

Pariază și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi