Pariază pe meciul Crystal Palace - Tottenham și primești 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

În această seară cu începere de la ora 19:30 Crystal Palace primește vizita celor de la Tottenham într-o partidă care contează pentru etapa a 21-a din Anglia Premier League. La această confruntare avem și o promoție interesantă pentru voi.

Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect cu orice miză și primiți 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

palace-chelsea-promo.JPG

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 11.01.2015, ora 13:00 - 12.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Tottenham se află într-o formă foarte bună, fiind neînvinsă de pe 11 decembrie 2014, de când a bifat cinci victorii și două remize. Fără îndoială cel mai răsunător succes a fost cel din etapa trecută cu Chelsea, când echipa pregătită de Mauricio Pochettino s-a impus cu un scor incredibil de 5-3.

De partea cealaltă, Crystal Palace vine după o victorie cu 4-0 în Cupa FA cu Dover Athletic, formație ce activează în al cincilea eșalon valoric. În campionat însă formația pregătită de Alan Pardew n-a bătut pe nimeni în ultimele opt etape, însă a reușit de cinci ori să scoată câte un punct.

Casele de pariuri consideră că formația oaspete este favorită, acordându-i o cotă de 2.10 pentru un eventual succes. Cota pentru un succes al gazdelor este de 3.40 în timp ce o remiză are o cotă de 3.30.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi