Pariază pe meciul Concordia Chiajna vs Petrolul Ploieşti și vei primi șapte rotiri gratuite în Starburst!

Meciul Concordia Chiajna vs Petrolul Ploiești are loc în această seară la ora 21:00 și contează pentru etapa a patra din Româna Liga 1. Dacă pui la Sportingbet (deschide cont acum) un pariu pe opțiunea Scor Corect poți termina luna iulie cu un câștig substanțial datorită promoției Meciul zilei. Cum așa? Pe lângă eventualele câștiguri care le iei în caz că pariul este câștigător, primești garantat și șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst.

Poate că la prima vedere ai zice că această promoție nu este foarte atractivă dar poate îți schimbi părerea dacă îți spun că o singură rotire în Starburst îți poate aduce câștiguri de până la 2.500 RON! Aceste rotiri vor fi creditate sâmbătă la ora 13:00 și trebuie utilizate până duminică la ora 01:59.

După trei runde, Concordia are un singur punct în timp ce Petrolul se află la -4 în clasament din cauza penalizării de șase puncte primite la începutul campionatului. În partida de astăzi Concordia este favorită cu o cotă de 2.20 iar cel mai probabil scor este cel de 1:0 la o cotă de 5.75.

concordia-petrolul.png

Pe site-ul Pariurix vei găsi avancronica acestei partide acolo unde unul din colegii mei ți-a oferit trei ponturi diferite, printre care și unul pentru opțiunea Scor Corect.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi