Pariază pe meciul Cagliari - Juventus și primești șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino!

În această seară la ora 20:00 Cagliari primește vizita liderului Juventus într-un meci ce contează pentru etapa a 16-a din Italia Serie A. Această casă de pariuri online oferă clienților săi șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect la această partidă. 

 cagliari-juventus.png

Termeni și condiții

  • Pentru a beneficia de cele șapte rotiri gratuite trebuie să plasați un pariu single pe opțiunea Scor Corect la meciul Cagliari - Juventus înainte ca acesta să înceapă. 
  • Pariurile live și multiple nu se califică.
  • Puteți paria orice sumă de bani doriți.
  • Rotirile vor fi disponibile doar în jocul Starburst și doar în intervalul: 19.12.2014, ora 14:00 - 20.12.2014, ora 01:59.
  • Suma de bani obținută din urma acestor rotiri trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Juventus are nevoie de o victorie dacă vrea să fie sigură că termină anul pe primul loc. Partida de la Cagliari pare accesibilă la prima vedere deoarece adversarul întâlnit se află pe loc retrogradabil, fiind singura formație care n-a câștigat încă vreun meci pe teren propriu în acest sezon din Serie A. 

Juventus are o cotă de doar 1.36 pentru un eventual succes. Dacă pariați pe Cagliari iar aceasta câștigă, atunci veți avea un câștig de opt ori mai mare decât suma investită! Mai jos puteți vedea lista de cote pentru opțiunea Scor corect:

cagliari-juventus-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi