Pariază pe meciul Burnley - Tottenham și primești șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

În această seară la ora 21:45 are loc pe Turf Moor din Burnley disputa dintre echipa locală și Tottenham. Partida contează pentru runda a treia din Cupa FA.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție prin care vă oferă șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la duelul de pe Turf Moor.

promotie-1.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 06.01.2015, ora 13:00 - 07.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Echipa gazdă vine după două rezultate de egalitate destul de spectaculoase. Pe 28 decembrie 2014 a scos un punct important pe Etihad Stadium din Manchester în compania lui City, deși în minutul 33 era condusă cu 0-2. Chiar în prima zi din 2015 a urmat un nou meci spectaculos, contra lui Newcastle. Meciul s-a terminat 3-3 deși Burnley a fost condusă în trei rânduri!

Dar nici Tottenham nu se lasă mai prejos când vine vorba de meciuri spectaculoase. Aceasta a reușit joi s-o învingă pe Chelsea cu un scor incredibil de 5-3, acesta fiind al cincilea succes în ultimele șase meciuri oficiale pentru formația pregătită de Mauricio Pochettino.

În confruntarea din această seară formația oaspete este favorită cu o cotă de 1.75 la victorie, în timp ce un succes al gazdelor vă aduce un câștig total de patru ori mai mare decât suma investită. Cota pentru o remiză este de 3.50. Mai jos puteți vedea lista de cote pe opțiunea Scor Corect:

promotie-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi