Pariază pe meciul Borussia Dortmund - Wolfsburg și primești 15 rotiri gratuite la jocuri de cazino!

În această seară cu începere de la ora 21:00 Signal-Iduna-Park din Dortmund găzduiește partida dintre Borussia și Wolfsburg, meci ce contează pentru etapa a 16-a din Germania Bundesliga. 

Această casă de pariuri online vă recompensează cu 15 rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst dacă plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect la meciul Borussia Dortmund - Wolfsburg.

borussia-wolfsburg.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului.
  • Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător .
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile în jocul Starburst în intervalul: 18.12.2014, ora 16:00 - 19.12.2014, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Borussia Dortmund este o echipă imprevizibilă de la care nu ști la ce să te aștepți. Pe de-o parte are câțiva jucători extraordinari și este capabilă oricând să bată orice adversar, dar pe de altă parte a avut rezultate atât de slabe în această ediție de campionat încât te poți aștepta să ia bătaie de la absolut oricine. Nu cunoaștem vreo altă echipă care în istoria recentă a reușit performanța de a câștiga grupa sa din Liga Campionilor iar în același timp să se afle pe loc retrogradabil în competiția internă ( chiar după 15 etape). Urmează un meci greu cu Wolfsburg, formație aflată în acest moment pe locul secund și va fi interesant de văzut ce se va întâmpla.

Casele de pariuri dau echipa lui Klopp ca fiind favorită cu o cotă de 1.83 la victorie, în timp ce oaspeții au o cotă de 3.80 pentru un eventual succes. 3.75 este cota pentru un rezultat de egalitate. Mai jos puteți vedea și cotele pentru opțiunea Scor Corect:

borussia-wolfsburg-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi