Pariază pe meciul Bordeaux - Lyon și primești șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino!

Etapa a 19-a din Franța Ligue 1 se încheie în această seară cu un meci foarte interesant între Bordeaux și Lyon.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție interesantă pentru duelul de pe Stade Jacques Chaban-Delmas. Toți clienții are plasează un pariu pe opțiunea Scor Corect sunt recompensați cu șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

bordeaux-lyon.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător .
  • Puteți paria orice sumă de bani doriți
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 22.12.2014, ora 13:00 - 23.12.2014, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Sunt două echipe cu rezultate bune în acest sezon: gazdele ocupă locul cinci cu 31 de puncte, dar vin după o înfrângere cu Nantes (1-2). Totuși, Bordeaux este neînvinsă pe teren propriu, acolo unde a obținut șase victorii și două rezultate de egalitate. De partea cealaltă, Lyon a avut un început slab de campionat din cauza nenumăratelor accidentări. După ce antrenorul Hubert Fournier a scăpat de această problemă, echipa a început să aibă evoluții din ce în ce mai bune motiv pentru care acum ocupă un loc pe podium în Ligue 1 cu 36 de puncte, fiind înaintea acestei etape la doar două lungimi de undă de liderul Marseille.

Luând aceste aspecte în considerare, se anunță a fi o partidă interesantă și echilibrată. Aceasta este și părerea caselor de pariuri, care dau cote apropiate celor două combatante:
Victorie Bordeaux @ 2.40
Egal @ 3.10
Victorie Lyon @ 2.80

Mai jos puteți vedea și lista de cote oferite pentru opțiunea Scor corect:

 bordeaux-lyon-2.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi