Pariază pe meciul Belenenses - Academica și primești șapte rotiri la jocul de cazino Starburst!

Vineri, 2 ianuarie 2015, este o zi foarte săracă în fotbal. În afară de două meciuri din Anglia FA Cup, unul din prima ligă portugheză și încă două din Țara Galilor, nu avem chiar nimic notabil.

Chiar și în această situație această casă de pariuri online vine ca de obicei cu promoția "Meciul zilei", prin care vă oferă o recompensă în caz că pariați pe scorul corect al unui meci ales de pentru ziua respectivă.

Vezi aici biletul zilei la pariuri de vineri, 2 decembrie 2014!

Astăzi, partida care se califică pentru această promoție este Belenenses - Academica, meci care deschide etapa a 15-a din Portugalia Liga Sagres. Confruntarea are loc la ora 22:30. Plasați un pariu pe opțiunea Scor Corect cu orice miză și sunteți recompensat cu șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst.

meciul-zilei.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 03.01.2015, ora 13:00 - 04.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere. 

Despre meci
Echipa gazdă ocupă locul șapte cu 22 de puncte, fiind la cinci lungimi de locurile care duc în cupele europene. De partea cealaltă, Academica se află pe penultimul loc în clasament cu doar 10 puncte și vine după două remize. 

În ciuda acestui fapt, Belenenses are o cotă atractivă de 2.00 pentru un eventual succes. Inițial cota acesteia era de 1.67 dar a crescut destul de mult pe parcursul zilei de ieri. Sunt agenții de pariuri care chiar au blocat pariurile pe această partidă. Mai jos puteți vedea cotele oferite pe opțiunea Scor Corect:

scor-corect.png

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi