Pariază pe meciul Barcelona - Elche și primești șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst!

În această noapte la ora 23:00 Camp Nou găzduiește partida dintre Barcelona și Elche, meci contând pentru manșa tur din optimile de finală ale Cupei Regelui Spaniei.

Această casă de pariuri online oferă șapte rotiri gratuite la jocul de cazino Starburst tuturor clienților care plasează cel puțin un pariu pe opțiunea Scor Corect al acestui duel.

barcelona-elche.png

Termeni și condiții

  • Sunt luate în considerare doar pariurile single de tipul Scor Corect plasate înainte de începutul meciului. Pariurile live și multiple nu se califică. 
  • Oferta este destinată atât clienților noi, cât și celor actuali.
  • Nu are importanță dacă pariul este câștigător.
  • Nu are importanță suma de bani pe care o pariați.
  • Rotirile gratuite vor fi disponibile doar în jocul Starburst în intervalul: 09.01.2015, ora 13:00 - 10.01.2015, ora 01.59.
  • Suma de bani câștigată în urma acestor rotiri gratuite trebuie rulată o dată în cadrul aceluiași joc și interval orar înainte să puteți solicita o retragere.

Despre meci
Barcelona n-a reușit în ultima etapă din Primera Division să profite de înfrângerea "galacticilor" de la Real Madrid în fața Valenciei, pierzând și ea contra lui Real Sociedad. Urmează acum un meci în cupă cu Elche, iar formația catalană va încerca să tranșeze soarta calificării încă din prima manșă. Acest lucru este foarte posibil să se întâmple ținând cont că echipa gazdă are o cotă de doar 1.08 pentru un eventual succes, iar cel mai probabil scor corect este cel de 3-0, cu o cotă de 5.75.

Dacă pariați pe Elche și printr-o minune veți câștiga pariul, veți lua de 23 de ori mai mult decât ați investit! Un rezultat de egalitate are cotă de 7.50. Mai jos vă prezentăm lista completă de cote pe opțiunea Scor Corect:

barcelona-elche-2.png

 

Această ofertă face parte din promoția "Meciul zilei", prin care zilnic puteți primi o recompensă dacă pariați pe meciul promovat de agenție în ziua respectivă.

Promoția este oferită de această casă de pariuri online, unde primiți și un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi